TML Safety Engineering nu Autoriseret Arbejdsmiljørådgiver

I august 2018 blev TML Safety Engineering certificeret som Autoriseret Arbejdsmiljørådgiver

 

Hvis I har fået rådgivningspåbud fra Arbejdstilsynet, skal I bruge en autoriseret rådgivningsvirksomhed på arbejdsmiljøområdet – en Autoriseret Arbejdsmiljørådgiver – til at hjælpe med at løse og forebygge årsagen til påbuddet.

TML Safety Engineering behandler påbud og rådgivningspåbud inden for blandt andet: ATEX, CE-mærkning, Risiko og andre Arbejdsmiljø -områder. Dette indebærer også assistance med mange af de forebyggende og afhjælpende opgaver, som påbuddet medfører.

Certificeringen som Autoriseret Arbejdsmiljørådgiver er en proces, der stiller krav til rådgivernes kompetencer, uddannelse og erfaring samt dennes ledelsessystem og erfaringer. Som Autoriseret Arbejdsmiljørådgiver har TML Safety Engineering et velfungerende ledelsessystem, erfaring og medarbejdere, der sikrer en kvalitet og ensartethed i løsningen af arbejdsmiljøopgaver. Derudover bliver vores virksomhed og medarbejdere kontrolleret løbende af Arbejdstilsynet mhp. opretholdelse af certificeringen.

Arbejdstilsynet beskriver den autoriserede arbejdsmiljørådgivers opgave som:

Den autoriserede rådgivningsvirksomheds opgave er at bistå virksomheden med at løse det eller de arbejdsmiljøproblemer, som virksomheden har fået påbud om.

Rådgivningsvirksomheden skal desuden bistå virksomheden med at styrke det forebyggende arbejdsmiljøarbejde. Det indebærer dels, at rådgivningsvirksomheden skal bistå virksomheden med forslag til konkrete initiativer, der forebygger, at der op­står tilsvarende arbejdsmiljøproblemer i virksomheden i fremtiden, og dels, at rådgivningsvirksomheden skal rådgive virksomheden om, hvordan den kan udarbejde og bruge sin arbejdspladsvurdering (APV).

Læs mere om håndtering af påbud og rådgivningspåbud her. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe.