”Sikker adfærd” kurset

En sikker arbejdsplads er et fælles ansvar og kræver en særlig kultur. “Sikker adfærd” forbedrer arbejdsmiljø kulturen igennem en fælles ændring af holdninger og vaner.

Sikker adfærd er et kursuskonceptet der er udviklet på baggrund af bla. Mærsk Olie & Gas samt Du Pont’s arbejdsmiljøuddannelse. Konceptet har til formål at forbedre den enkelte medarbejders sikkerhed gennem holdnings- og adfærdsændring. Dette gennemføres ved at træne alle medarbejdere i at observere og forudse farlige situationer og uheld, før de opstår.

Kurset ”Sikker Adfærd – Fælles Ansvar” tilrettes efter virksomhedens faktiske forhold, således det er kursisternes egne hverdagssituationer der tages udgangspunkt i.

Kurserne afholdes på virksomheden som 1 dages kurser i et forløb med 50 % teori og 50% praktiske opgaver/øvelser omkring:

  • Hvorfor: Bevidstgørelse om egen rolle, ansvar og konsekvens
  • Hvor: Metoder til afklaring og forebyggelse af risici
  • Hvordan: Praktiske øvelser i hvad den enkelte medarbejder selv kan gøre

Hvis I har et ønske om en mere direkte påvirkning af den enkelte medarbejders holdning og adfærd i relation til sikkerhed, så giver vi gerne en kort introduktion af konceptet hos Jer. Kontakt Torben til højre eller find vores kontaktoplysninger her.

Din kontaktperson

Torben Møller-Larsen

Torben Møller-Larsen

Direktør / Indehaver / Elec. Engineer B.Sc

Mobil: +45 21 74 71 79
E-mail: tml@tml-as.dk

Lad os hjælpe dig

Kontakt os hvis du har et spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud: