"Sikker adfærd" kurset

Sikker adfærd på arbejdspladsen er et fælles ansvar og kræver en særlig kultur. “Sikker adfærd” forbedrer arbejdsmiljøkulturen igennem en fælles ændring af holdninger og vaner i virksomheden.

“Sikker adfærd” er et kursuskoncept der er udviklet på baggrund af blandt andet Mærsk Olie & Gas samt Du Pont’s arbejdsmiljøuddannelse. Konceptet har til formål at forbedre den enkelte medarbejders sikkerhed gennem holdnings- og adfærdsændring. Dette gennemføres ved at træne alle medarbejdere i at observere og forudse farlige situationer og uheld, før de opstår.

Kurset ”Sikker Adfærd – Fælles Ansvar” tilrettelægges efter virksomhedens faktiske forhold, således at det er kursisternes egne hverdagssituationer, der tages udgangspunkt i. På denne måde vil det teoretiske indhold i kurset lettere kunne overføres til praktisk kunnen, der kan bruges af medarbejderen i sin dagligdag.

Kurserne afholdes på jeres virksomhed som 1 dages kurser, i et forløb med 50% teori og 50% praktiske opgaver/øvelser. Under kurset vil medarbejderen modtage undervisning i følgende emner:

  • Hvorfor: Bevidstgørelse om den enkelte medarbejders egen rolle, ansvar og konsekvens i forhold til sikkerhed i virksomheden
  • Hvor: Metoder til afklaring og forebyggelse af risici i virksomheden
  • Hvordan: Praktiske øvelser i hvad den enkelte medarbejder selv kan gøre for at hjælpe med at sikre et højere sikkerhedsniveau i virksomheden

Hvis I har et ønske om en mere direkte påvirkning af den enkelte medarbejders holdning og adfærd i relation til sikkerhed, så giver vi gerne en kort introduktion af konceptet hos Jer. Kontakt Torben til højre for at høre mere, eller find vores kontaktoplysninger her.

Din kontaktperson

Torben Møller-Larsen

Torben Møller-Larsen

Adm. Direktør

Mobil: +45 21 74 71 79
E-mail: tml@tml-as.dk

Lad os hjælpe dig

Kontakt os hvis du har et spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud: