Er du vores nye kollega?

 

 

Ledige stillinger

TML er altid på udkig efter nye talenter, så hvis du har lyst til at arbejde i en nichevirksomhed med højt til loftet, er du mere end velkommen til at sende os en ansøgning.

Nedenfor kan du se vores ledige stillinger.

ATEX/CE Specialist

Motiveres du af en professionel rådgivning, og har du erfaring inden for el eller flere af følgende områder – ATEX/CE-mærkning/ Risiko Vurdering?

Så er det nu, du skal slå til og søge nedenstående stilling os TML Safety Engineering. Læs mere her…

Functional Safety

Motiveres du af functional safety og risk assesment, og har du kendskab til at arbejde med standarder og direktiver.Har du erfaring med områderne, og vil du være med til at udvikle og præge fremtidens rådgivning?

Så er det nu, du skal slå til og søge nedenstående stilling hos TML Safety Engineering. Læs mere her…

Uopfordrede ansøgninger

Fandt du ikke en stilling, der matcher din baggrund? Nye talenter siger vi aldrig nej til, så hvis du vil være del af et dynamisk team i udvikling, er du mere end velkommen til  at ansøge uopfordret. Vi vil gerne høre fra dig –  ansøg allerede i dag!

Send dit CV og din ansøgning på følgende mail: tml@tml-as.dk 

 

 

Vores Sociale arbejdsmiljø 

 

Vi vægter det sociale samvær lige så højt som det faglige. At møde ind og gå hjem med et smil på læben er ikke kun en forudsætning for os – det er også en standard, der gør det fedt at arbejde i TML.

Så hvis du kunne tænke dig at blive en del af et dynamisk hold i udvikling, skal du endelig sende os en ansøgning allerede i dag!

Du kan få et indblik i livet hos os her.

 

Lad os hjælpe dig

Kontakt os, hvis du har et spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud: