Warning: Undefined array key 1 in /customers/2/9/6/tml-as.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 952 Byggeledelse - Mangler du en erfaren byggerådgiver? Se her

Byggeledelse

TML Safety Engineering tilbyder erfarne byggeledere til at håndtere byggeledelse og koordinationen mellem de forskellige faggrupper på byggepladsen, så bygge- og anlægsprojekter kan føres sikkert i mål inden for de aftalte rammer af tid, kvalitet og økonomi.

 

Tid, økonomi og kvalitet

For at nå i mål med byggeriet, kræves god byggeledelse. TML Safety Engineerings byggeledere håndterer de daglige udfordringer, der opstår på en byggeplads med mange involverede fag. Det sker ved synlig tilstedeværelse på byggepladsen og i kraft af en række byggemøder, fagmøder, formandsmøder, byggepladsmøder og koordineringsmøder. Udarbejdelse og styring af hovedtidsplan, rullende fremdriftsplaner og planlægning af arbejdsprocesser bliver løbende gennemgået på ugentlige tidsplansmøder, som afholdes med de involverede aktører. Implementering af aftaler sikres efterfølgende på byggepladsen af blandt andet proceskoordinatoren.

Som bygherrens repræsentant administrerer vi de indgåede kontrakter og varetager bygherrens interesser overfor entreprenører og rådgivere. Økonomi for de respektive fag håndteres løbende på økonomimøder med indrapportering af stader, forhandling af krav, kontrol af dokumentation og eventuelle estimater på tillægs- eller fradragsøkonomi. I tilfælde af krav og tvister assisterer vi bygherren med proaktive løsninger.

TML Safety Engineerings byggeledere sikrer, at det tilknyttede fagtilsyn udfører og fremlægger gennemarbejdede tilsynsplaner. Tilsynet følges løbende for at sikre den aftalte kvalitet af byggeriet overholdes. Opstartsmøder, projektgennemgangsmøder og løbende fagmøder afholdes af fagtilsyn med tilstedeværelse af en byggeleder som dermed sikre vidensdeling mellem proces og produktion. Økonomi og fremdrift fremlægges løbende for bygherre på månedlige møder eller efter nærmere aftale.

 

Tidlig inddragelse

Ved tidlig inddragelse af byggeledere i projekteringsfasen, kan byggelederne bidrage med deres pragmatiske tilgang til bygbarhed, arbejdsprocesser og grænsefladekoordinering. Det er vigtigt at få indarbejdet gennemtænkte grænseflader mellem fagentrepriser og udarbejde fagbeskrivelser og tilbudslister, så de afspejler det projekterede materiale. Det sikrer gode arbejdsprocesser og bygbarhed på projekterne. Samtidig giver det byggelederen et godt overblik over projektmaterialet.

 

Sikkert arbejdsmiljø

I TML Safety Engineering tager vi arbejdsmiljø meget alvorligt. Det handler om en proaktiv tilgang til at se ulykken, før den sker – og gøre noget ved problemet. Med dialog, synlighed og et blødt puf i den rigtige retning har vi i byggelederafdelingen fået antallet af arbejdsulykker og tæt-på-hændelser på byggepladserne væsentligt ned.

 

Referencer

 • 35 arkitekttegnede boliger Jylland/Fyn
 • 37 ejerlejligheder i Esbjerg i 6 etager
 • 12 arkitekttegnede boliger i Tranbjerg ved Århus
 • 42 ungdomsboliger i Odense i 2 etager
 • Lalandia Billund ca. 800 feriehuse
 • Nature Planet i Middelfart
 • Kinnarps kontormøbler i Brøndby
 • SK STOK Emballage i Langeskov
 • Ilva Møbelhus i Ishøj
 • 42 Hotelværelser Hotel Nyborg Strand
 • Assensskolen
 • Sportshal I Børkop
 • Lægehus i Middelfart
 • Leo Pharma i Esbjerg
Kontakt os og hør hvordan vi også kan hjælpe med jeres byggeprojekt.

Din kontaktperson

Torben Møller-Larsen

Torben Møller-Larsen

Adm. Direktør

Mobil: +45 21 74 71 79
E-mail: tml@tml-as.dk

Lad os hjælpe dig

Kontakt os hvis du har et spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud: